top of page
Coly aérien drone

De geschiedenis van de Villa

1 - Het dorp Coly

Verscholen in een rustige omgeving biedt Coly een authentieke en ongerepte sfeer, ideaal voor natuurliefhebbers en geschiedenisliefhebbers.

Ancienne photo Coly

3 - Het renovatieproject

Na het stopzetten van de landbouwactiviteiten werd de schuur aan zijn lot overgelaten, in afwachting van een nieuw leven.

Grange agricole interieur

5 - Een nieuw leven voor het gebouw

In 2021 zijn we vol passie en vastberadenheid aan dit ambitieuze project begonnen, met weinig meer dan een paar houten balken en de aarde als vertrekpunt.

Toiture ancienne

7 - Geduld als bondgenoot

Elke fase van de renovatie vereiste zorgvuldigheid en aandacht voor detail. Met geduld en doorzettingsvermogen kreeg elk element vorm, van de fundering tot de afwerking.

Extérieur grange rénovation toiture

2 - De boerenschuur

In de 19e en 20e eeuw diende het linkerdeel van het gebouw als opslagruimte voor landbouwproducten en als stal voor koeien, terwijl het rechterdeel werd gebruikt als tabaksdrogerij. Deze historische structuren werpen een fascinerende blik op de voormalige landbouwactiviteit in de regio en voegen charme toe aan de lokale architectuur.

Grange agricole exterieur

4 - Périgordse wortels

Als kinderen van de Périgord is ons project geboren uit onze diepe verbondenheid met dit gebied. Het is onze manier om een thuisbasis te hebben in dit geliefde land.

Theo Lucie Brun

6 - Een grootschalige verbouwing

Onze passie voor het behoud van erfgoed en onze wens om een unieke ruimte te creëren, heeft ons gedreven om de oorspronkelijke architectuur te behouden en tegelijkertijd nieuwe functionaliteit toe te voegen.

Interieur grange renovation

8 - Van schuur tot Villa Luceo Périgord

Elk detail is zorgvuldig overwogen om Villa Luceo Périgord te creëren, een oase van comfort en schoonheid. Sluit je bij ons aan in dit renovatieavontuur, waarbij we dit project hebben laten uitgroeien van de grond tot zijn huidige pracht.

Villa périgord

9 - Het gehele renovatieproject

Om de voortgang van ons renovatieproject te volgen, nodigen we je uit om ons te volgen op onze sociale media. Duik in de details van de transformatie van onze oude schuur tot een prachtige plek en ontdek de achtergrondverhalen.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page